
سراج24 | پردهبرداری رهبر معظم انقلاب از هدف غایی و نیت غیراعلامی آمریکاییها از مذاکرات هستهای که زمینهسازی برای نفوذ به ساختارهای کشور است، نشان میدهد که معظمله از روی رصد هوشمندانه تحولات، همواره توانستهاند فتنه را بهموقع تشخیص و با تبیینی بصیرتمندانه و راهحلمدار به مردم و مسئولان اطلاع دهند.
حجتالاسلام حیدر مصلحی، وزیر اطلاعات دولت دهم با حضور در نشست اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل، یکی از راهبردهای مهم سرویس اطلاعاتی انگلستان برای اقدامات جاسوسی خود را رفتن بهسراغ خواص دانست و تصریح کرد: «مسئلهای که در فتنه 88 بهخوبی مشاهده شد و دیدیم سفارت انگلستان به 200 فرد مأموریت داده بود که فقط سراغ خواص بروند و راههای نفوذ بر آنها را شناسایی کنند. اینکه دیدیم ناگهان برخی خواص ساکت شدند و وقتی ما به آنها سند ارائه میدادیم، میگفتند ما متوجه نمیشویم، به همین دلیل بود.»!
از سوی دیگر، آقای صادق خرازی، سفیر اسبق ایران در فرانسه و رئیس معنوی حزب تازهتأسیس ندای ایرانیان، در مصاحبه با مجله «مثلث»، از گرا دادن برخی از اصلاحطلبان به بیگانگان در دوره اصلاحات صحبت کرد که با هجمه تند سران میانی اصلاحات روبهرو شد.
«مایکل لدین»، مشاور سابق امنیت ملی آمریکا نیز از نامهای سخن گفت که از داخل ایران و از سوی بخشی از فتنهگران در پاسخ به پرسش آمریکاییها نوشته شده بود که خواسته بودند آشوبگران پس از انتخابات خرداد 88 دقیقاً مشخص کنند که آنها در راستای کمک به فتنه سبز چه کاری بکنند و چه کاری انجام ندهند.
اکنون بار دیگر، آمریکاییها به بهانه مذاکرات هستهای، به خیال نفوذ در ایران افتادهاند، آنها همانطور که مقام معظم رهبری در سخنرانی مجمع اهلبیت(علیهمالسلام) فرمودند، به راهنمایی و توطئه انگلیسیها قصد دارند، در ایران دودستگی ایجاد کنند؛ همانطور که پیش از کودتای 28 مرداد میان طرفداران آیتالله کاشانی و مصدق دو دستگی ایجاد کردند، میخواهند دوباره در ایران نفوذ کنند و سیاست و امنیت و اقتصاد و فرهنگ جامعه ایرانی را مانند سالهای پیش بهدست گیرند. در این شرایط آنچه قابل توجه و عبرتآموز است، خیانتها به انقلاب و آرمانهای امام، شهدا و ملت ایران و حمایتها از خائنان و البته، ایستادگیها در مقابل آنهاست.
درواقع، با رو شدن اسنادی، مانند آنچه در بالا ذکر شد، کمترین شکی باقی نمیماند که طراحی فتنه 88 در بیرون مرزها انجام شد و عدهای با آگاهی کامل در داخل، تمام همت خود را برای پیادهسازی آن مصروف کردند و عدهای نیز به امید موفقیت یا حداقل تردید در توانمندی نظام برای عبور از آن مرحله و بهرهمندی انگلوار بعدی از مزایای فتنه احتمالی موفق در محاق سکوت فرو رفتند؛ لذا فتنه 88 از منظر تاریخی و از این حیث که ملت انقلابی ایران پس از سه دهه همچنان انقلابی مانده و در مقابل هر اقدام سخت و نرم طراحیشده دشمنان برای ضربه زدن به انقلاب آمادگی کامل برای دفاع از میراث امام و شهدا را دارند، به نقطه عطفی در تاریخ انقلاب اسلامی تبدیل شده است. چه بسا از همین روی باشد که امام خامنهای مؤکداً بر این تصریح دارند که فتنه باید خط قرمز نظام اسلامی و معیار و میزانی برای سنجش وفاداری به انقلاب و آرمانهای امام و شهدا باقی بماند و مردم در واگذاری مناصب انتخابی و مسئولان نظام در واگذاری مناصب و مسئولیتهای انتصابی کشور به آمران، عاملان، آتشبیاران و حتی ساکتان فتنه که در بزنگاه نیاز انقلاب و نظام به حمایت آنها، زبان سکوت و عافیتطلبی در کام کشیدند، نهایت دقت را داشته و کمترین مسئولیتی را به آنها نسپارند.